6.2.2017

Muutuin huonompaan


Minussa on tapahtunut outoja juttuja.

Lopetin Molkosanin käytön hyvin lyhyeen vatsavaivojen vuoksi samoin kaikki maitohappobakteerituotteet joita kokeilin. Minulla on siis ollut jo 2vk ns. ripuli. Jep jep... kiva aihe mutta nyt alan ihan oikeasti jo huolestua joten tilasin tälle päivälle lääkärin.

Tuo voisi johtua lääkkeen annoskoon suurentamisesta, eihän sitä nostettu kuin puoli tablettia mutta ehkä se riitti, niin ehkä.

Sitten toinen juttu.
Aloin polttaa tupakkaa iltaisin mukavan 10 vuoden tauon jälkeen. Ai miksi... no mistä minä tietäisin, teki vain mieli ja sitä vaan on niin mukava tuprutella tuolla ulkona hiljaisuudessa ja yksin. Mutta että pitkän tauon jälkeen... herää pahvi.

Yritän selvästi korjata ennen alkoholin tuomaa rentoutusta jollain muulla aineella ja olen siinä hyvin onnistunut. Harmi vain ettei mikään kovin terveellinen tapa ja kun tämä elämäkin pitäisi olla niin arvokas.

Ehkä lääkkeen teho ei enää riitä, ehkä se on sittenkin väärä ongelmaani vaikka poistikin sen alkuperäisen ongelman, ehkä en vain osaa elää rauhassa itseni kanssa, ehkä ne ongelmat ovatkin paljon syvemmällä jos ongelmaa edes on. Olenko itse itseni ongelma.

Mikä minussa on vikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti