9.11.2015

Remonttia ja Isänpäivää

Viikonloppu ohi... huh...

Perjantai-iltana tuoli pikkasen valvottua ja unet jäivät vain neljätuntiseksi mutta se ei tarkoita etteikö lauantaina olisi puuhailtu... voi kyllähän me puuhailtiin ja ihan kiitettävästi.

Mutta miksi ihmeessä sitä tuli taas valvottua ja maisteltua sitä punaviiniä niinkin paljon? 
No meillähän oli isännän kanssa hyvät keskustelut... uskonnosta. Just just... uskonto ja viini on todella hyvä yhdistelmä mutta niin hyvässä hengessä me jutusteltiin kaikesta ja sitä juttua vain riitti ja riitti, kysymyksiä ja pohdintoja kaikesta. No ei kai se paha asia voi olla kun loppujen lopuksi molemmilla oli hyvä olla ja seuraavakin päivä meni sitten yllättävän hyvin, erikoisen hyvin itseasiassa.

Krapula pääsi pikkasen yllättämään siinä puolen päivän aikaan mutta siihen väliin tuli hyvin tyttären huoneen toinen maalauskerta joten eipä sovinnut valittaa hirveen paljon. Saimme siis maalattua koko huoneen valmiiksi.
Vihreät tapetit saivat väistyä ja tilalle tuli iloisen keltaisenoranssia, 
onhan se nyt lastenhuone sentään.


Ikean reissulta matkaan tarttui kaksi lamppua hänen huoneeseensa mutta toisessa paketissa oli vain kupu. Eipä siinä tullut mieleenkään katsoa kun se mallikappale roikkui siinä katossa niin nätisti että kyseessä on vain kupu eikä johtoa ollenkaan joten saan mukavasti mennä tänään uudestaan sinne ostoksille, no mitäs pienistä.

Ikeareissun jälkeen suuntasimme vielä Raisiossa olevaan Victory-nimiseen ruokapaikkaan joka oli ihan täynnä, joka tietenkin tarkoittaa että taitaa olla aika suosittu paikka, joka tietää hyviä pöperöitä. 
Ollaan käyty siellä kyllä ennenkin ja aina pidetty siitä seisovasta pöydästä kun on niin paljon kaikkea tarjolla, lapsillekin oma leikkinurkkaus jossa nyt sattui valitettavasti olemaan pari poikaa jotka kuulemani mukaan viskoivat siellä palloja joten meidän neiti ei mennyt sinne. Pojat on kuulemma ihan tyhmiä.

Näin mukavasti meni tämä lauantaipäivä ja illalla tuli uni todella nopeasti.

....................................................
Sunnuntai meni sitten Isänpäivää viettäen. Hyvää Isänpäivää vielä kaikille jotka tunnustautuvat isiksi.

Teimme kakun aamulla, tuossa on omenaa ja keinlaista muuta ainesta mutta kovin siitä vain tuli makea, liian makea. Jopa minä joka olen hyvin perso makealla en pysty tuota paljon syömään joka tietenkin pikkasen harmittaa nyt kun näimme vaivaa niin paljon. No eiköhän tänään vielä mene kahvin kanssa jokunen pala ja sitten loput on pakko laittaa roskiin... mitä hyvien aineiden tuhlausta.

Illalla katsoimme sitten mielenkiintoisen Ant-Man leffan joka oli kyllä erikoinen mutta ihan hyvä.

Juu ei... tuo allaoleva ei ole se leffa, he hee...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti