6.11.2015

Esitys Pinokkio

Istahdimme työpäivän jälkeen syömään ja selailin paikallislehteämme, sellainen A1:sen kokoinen hehtaarilehti joka ei meinaa mahtua normaalille keittiön pöydälle jos siinä on vähänkin jotain muuta kuten vaikka ne lautaset.

No sieltä näin teatteriesitykset ja huomasin että paikallisessa nuorisoteatterissa pyörii Pinokkio. Näytösajat olivat siitä tunnin päästä, isänpäivänä tai ensi viikolla. Isänpäivänä ei ehditä ja ensi viikolla klo 18 olisi ollut liian myöhään koska tytär menee nukkumaan jo klo 19 aikoihin, nyt me ehdittäis koska hän ei mene huomenna päiväkotiin joten... ei jäänyt paljon vaihtoehtoja.

"Haluaisitko mennä katsomaan Pinokkiota?" kysyin ihan kuin vahingossa.

"Jooooo.... haluan nähdä Pinokkion !!!" sain heti vastaukseksi.

Öh... katsoin kelloa, nyt enää vajaa tunti aikaa, missä se nyt olikaan, paljonko liput maksavat ja kuinka kauan sinne ajaa autolla... Ok, mä soitan sinne ja varaan lippuja.
....................................................
Esitys oli ihan mukava, vähän kovaäänistä menoa kun istuimme ihan edessä ja teatteri oli aika pieni kun oli kyse Nuorisoteatterista. Mutta tarina oli hyvä, nuoret esiintyjätkin ihan hyviä, musiikki soitettiin hyvin ja väliaikakahvitkin ihan hyvät. Ei siis mitään moitittavaa. Paitsi... tytär poltti kätensä vessan hanan alla koska sieltä tulikin yht'äkkiä aivan tulikuumaa vettä. Siitä tuli tietenkin itku mutta onneksi ei tullut pahempaa jälkeä vaikka käsi punoittikin aikansa. Vaarallisia nuo vanhojen talojen hanat näköjään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti