10.11.2015

Lämpöä ja tihkua

Sataa sataa ropisee tilitili pom... kyllä nyt meille annetaan vettä kun joka päivä tihuttaa enemmän tai vähemmän.

Kävin eilen Ikeassa töiden jälkeen hakemassa sen tyttären huoneen lampunjohdon. No eihän siellä ollut juuri sitä mitä piti, ehkä loppu tai koska koko laatikkoa ei näkynyt missään niin joku on ehkäpä vienyt koko laatikon mukanaan, heh...
tai sitten se vain oli eri paikassa.

Sain kuitenkin toisen ja se oli ihan ok. Minä siis söin keittiössä ja kuuntelin muutamia pärinöitä johdon toimivuudesta kun isäntä sitä asenteli, leikkasi johtoa lyhyemmäksi jne. Eli en sano hyvä vaan ihan ok.

Huone on nyt siis aika valmis, niitä sormiväritaiteiluja lukuunottamatta ja nappasin siitä kuvan. Tuli aika erilainen mistä suunnitelmasta alunperin lähdin kun piti seinät olla ensin valkoiset mutta saatiinpa tuo vihreä seinä pois.

Halusin huoneeseen lämmintä tunnelmaa ja koska tytär tykkää tästä 
niin luulisin onnistuneeni tässä.

Tämä mukava valosommitelma löytyy yhtiömme ulkotiloista ja 
valaisee pimeydessä kauniisti.


Illalla käväisin vielä 5 km hölkkälenkillä tihkusateessa. 

Olen nyt joutunut jälleen istumatyöskentelyyn kokopäiväisesti kun sähköpöytäkokeilukin loppui joten heti tuli sellainen olo että pakko liikkua ettei mene koko päivä pelkäksi istumiseksi. Ja taisin lukaista muutaman liikunta-aiheisen bloginkin päivällä joka tietenkin innosti lisää.

En voi sanoa että lenkki meni helposti koska taas on ollut vähän liikaa väliä mutta tulipa kunnialla suoritettua ja olen itseeni tyytyväinen.


Menen tänäiltana ensi kertaa seurakuntamme tiloihin puuhailemaan mutten kerro vielä mitä, katsotaan nyt ensin uskallanko mennä edes, asiasta sitten ehkä lisää.

Mukavaa päivänjatkoa kaikille !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti