17.11.2015

Tiistai on toivoa täynnä

Projekti huone on valmis ja sormivärimaalaukset on suoritettu. 

Voi kuinka mukavaa että maalaukset on vähäksi aikaa ohi ja voimme ottaa makuuhuoneemme työn alle ihan sitten kun vain tuntuu siltä. Ei mitään kiirettä, ei stressiä eikä mitään muutakaan... jess...

Pääsimme pikkuneidin kanssa hyvin yhteisymmärrykseen kun hän kertoi mitä kuvioita haluaa minnekin ja pikkasen itse sovelsin, hänellä itsellään oli aika vapaat kädet työssään ja tämä seinämaalus osoittautuikin hänelle yllättävän haasteelliseksi.
Mutta uskon että hän pitää itsekin lopputuloksesta, sen näkee hänen silmistään.

 
Viikko sitten kerroin kirjoitukseni lopuksi että menen seurakuntamme tiloihin puuhailemaan jotain... No en sitten mennyt, olin liian väsynyt, tai laiska, tai muuten vain pelotti ja olin ihan yksin ja ja ja... No kyllähän tuo oma saamattomuus harmitti jonkin verrankin.

Pyysin pikkasen apuvoimia tähän omaan saamattomuuteeni ja sain siihen vastauksen, tänään olisi uusi yritys ja se tuli vähän kuin vahingossa ja sattumalta. Katsotaan tuleeko siitä mitään ja jos tulee niin millainen olo siitä tulee. Toivottavasti tämä onnistuu tällä kertaa.


Ja vaikka maailmalla onkin tapahtunut ikäviä asioita niin meillä muilla jatkuu tämäkin tiistaipäivä... joten oikein mukavaa tiistaipäivää kaikille !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti