16.9.2015

Pimenevät illat ja muuton suunnittelua

Tässä on taas kaikenlaista puuhaa ollut. Kävin suunnistamassa jälleen viikonloppuna, olihan se jo 4. kertani mutta tällä kertaa menin yksin. Eli takanani ei seurannutkaan "opettajani" ja voin sanoa että niin hukassa olin kuin vaan voi olla.
Mutta ei se minua lannitanut vaikka kerran menin rastini ohi seuraavalle, yhdellä haahuilin ihan väärässä paikassa ja muitakin rasteja sain hakea ihan kiitettävästi. Ei... se ei lannistanut vaan halusin heti lähteä uudestaan koska vain kokemuksesta oppii ja lisää tarkkaavaisuutta pyydän itselleni. Että voisin ihan oikeasti keskittyä siihen hommaan 110%:sti.

Harmittavasti nyt tulee parin viikon tauko tulevan muuton takia mutta sitten taas jatkuu muutamilla kerroilla, sitten tulee talvitauko.

Sumuisia aamuja ollut ja nyt jo aika pimeääkin.


Olen miettinyt pienessä mielessäni uutta Tuija-aitaa uuteen asuntoomme ja sen tekemistä, no onneksi se on jo puoliksi tehty... ajatuksissa nimittäin.
Ensin puskat, sitten ojan kaivamista, puskat kuoppaan ja hyvää kastelua, eihän se nyt niin vaikeaa voi olla... eihän, no raskasta ainakin.

Sitten on huoneiden maalaamiset ja toivon että perheemme miesväestö osaisi hoitaa niiden maalien hommaamiset sekä pohjustustyön.

Kyllähän minä ihan mielelläni maalailen ja pohjustan kunhan joku antaa neuvoa.

Ikean sivuilla vierailin eilen ja sain sisustettua jo tyttären huoneen sekä tulevan askarteluhuoneemme. Sehän olikin aika mukavaa puuhaa (lue: kallista) ja eri asia onkin sitten hyväksyykö mieheni tuon kaiken hömpötyksen.

Sitten olen kysellyt väreistä joita voi maalailla lapsen kanssa kahdestaan vain pelkillä käsillä. Olen löytänyt isoja 750 ml sormiväripurkkeja parista nettikaupasta ja taidan sitten vain tilailla niitä koska ainakaan Stark-liikkeessä ei ollut enkä ole muistakaan maalausliikkeistä niitä tavoittanut.

Tarkoituksena on siis maalata lapsen huone valkoisella ja siihen tehdään sitten yhdessä kuvioita seinään, siitä tulee sitten mitä tulee, tietysti loistava.
Niin tuo uusi asuntomme onkin sitten jo meidän ihan virallisesti muttemme vielä pääse muuttamaan sinne.
Viikonloppuna alamme viemään joitakin varastotavaroita, siivoilemme paikkoja ja sitten vasta viikon päästä on se varsinainen muutto. Silloin on muuttolaatikot, autot ja muuttomiehet hommissa. Tästä se muuttaminen alkaa.

----------------------------------

Nyt näin autolla liikkuessani olen huomannut miten paljon kaipaankaan niitä jokapäiväisiä pyörämatkojani työpaikalle. Olenkin siis alkanut joka ilta kävelemään tai juoksemaan, ihan miten mieli tykkää mennä eteenpäin.
Joskus jaloissa tuntuu todella raskaalle ja sitten vain heitän kävelyvaihteen päälle, joskus taas kevyelle joten pistän hölkäksi.

Tällä hetkellä Polarin M400 aktiivisuusmittari pomppaa joka päivä yli 100% näiden kävelyjen ansiosta ja ennen ei tullut vaikka pyöräilin. En vain jaksanut illalla enää lähteä ulos lenkille joten ehkäpä tämäkin on ihan hyvä juttu.

Ja nyt saan sitä liikuntaa josta pidän hyvin paljon eli voin mennä vaikka metsään kävelemään, jopa juosta siellä ja ihan siitä syystä että nyt jaksan vain lähteä ulos kun tytär menee nukkumaan ja tienoot hiljenee.
Toisaalta nyt alkaa tulla pimeää enkä metsään uskalla mennä mutta lenkkejä jatkan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti