18.7.2015

Lomareissussa oli tunnelmaa

Pitkä hiljaisuus...
Olimme kesälomareissussa eikä ollut läppäriä mukana. Myös sen aikana ja jälkeen on tapahtunut asioita jotka ovat pistäneet ajatukset sekaisin.

Viikon lomareissu meni ihan mukavasti. Olimme Jyväskylän maisemissa ja siitä lähdimme Virroille vuokraamallemme mökille. Mökkikeli oli aika sateinen ja häiritsi ihan pikkasen tunnelmaa muttei estänyt esim. Ähtärissä käyntiä.Jyväskylä on aina niin kaunis paikka ja kierrämme aina tämän Jyväsjärven ympäri sekä käymme Vaajalan voimalalla.


Olen jo monta vuotta katsonut tätä "kukkasta" Viherlandiassa ja vihdoinkin päätin sen ostaa.
Siinä on vain sitä jotain... jotain erikoista ja varjelin tätä "Jasperia" sitten koko loppureissun :D :D Juuh.... harva kukkanen saa nimen.


Kaunis kaunis mökkimaisemamme Virroilta... mökki ei sitten ollutkaan mikään lapsiturvallinen joten siihen ei tarvitse toiste mennä mutta maisema oli hyvä. 


Ähtärissä pääsimme käymään vaikka kaikki säätiedotteet lupailivat vettä... yhtään vettä ei tullut koko matkalla ja kaikki eläimet esittäytyivät meille hienosti. Tämä oli hyvä reissu.


Virroilla oli vanha kylä jossa oli mukava käydä, olisimme jääneet tänne kauemmaksikin aikaan mutta alkoi vettä sataa tällä kertaa kaatamalla joten pakko oli lähteä piiloon päärakennuksiin joista löytyi erilaista taidetta. Kiva paikka tämäkin.

Nyt puhaltelevat uudet tuulet... Mökkilomalla saimme välittäjältä tiedon että asuntomme on mennyt kaupaksi ja olemme sen jälkeen kuumeisesti etsineet uutta kotia. Tänäänkin on asuntonäyttöä joten saa nähdä mitä tästä vielä tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti