30.6.2015

Muumipäivä

Lauantai oli Muumimaailma päivä. Emme uskaltaneet kertoa ensin asiasta edes tyttärelle koska piti katsoa taivaalle... tai siis säätiedotusta netistä ja yleensä se oikea säätieto on löytynyt miehen iPhonesta. Tällä kertaa puhelin sanoi että alkaa ripotella vettä joskus päivemmällä ja niinpä me uskaltauduimme aamupäivällä lähtemään.

Pääsimme Naantaliin kun näimme aivan järjettömän mustat pilvet jotka vyöryivät suoraan kohti. Noh... oikeasti ne menivät aika hienosti ohi ja me saimme vain pientä tihkua niskaamme joten ei paha. Kesäinen sade piristää.

Kun alku-ujostus oli karistettu niin uskaltauduttiin moikkaamaan kaikkia muumihahmoja ja niitä piti tietysti halata jos mahdollista. Näimme sitten Muumimamman ja -pappan, Niiskuneidin, Muumipeikon, Hemulin, Nipsun, Vilijonkan, Pikkumyyn sekä Nuuskamuikkusen. Mikäs se musta mörriäinen nyt olikaan... Haisuli, se se oli ja tämä asia piti tarkistaa neidiltä. Niin sitä haisulia ei nähty tällä kertaa.

Vettä alkoi sitten sataa tihkuna ihan kunnolla, näimme miten harmaa ilma lähestyi meitä kohti mereltä kun olimme juuri rannallapäin ja kiireesti lähdimme suojaan.
Tämä esitys tuli kuin tilauksesta ja totta puhuakseni, jos ei olisi alkanut satamaan niin emme olisi tätäkään nähneet ja tytär kyllä piti tästä paljonkin. Että kiitos tihkusateelle tästäkin.

Päivän retki oli oikein mukava ja nautimme päivästä.


Tuo iPhone ei nyt sitten välttämättä pitänyt ihan paikkaansa mutta ei nyt valehdellutkaan... tuo tihkusade oli kyllä aika pientä ja kuuromaista eli ihan hyvin pystyi silti kulkemaan kastumatta. Ilmatieteenlaitos ei tiennyt sitten tämänkään vertaa. 

Pitäisiköhän ostaa iPhone, puhelin jota olen tässä koko kesäloman alkuni kyttäillyt enkä tiedä mistä syystä. Oma puhelimeni on ihan hyvä ja kamerakin siinä on ollut ihan riittävä. Ehkä haluan sen vain haluamisen vuoksi.

Oikeasti haluan edelleen sen Olympuksen kameran ja laittaisinkin sitten rahani mieluummin siihen mutta sen saaminen näillä menoilla jota nyt on ja tulee olemaan ei taida olla edes mahdollinen joten pakko vain pärjätä pikku Canonilla... ja puhelimella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti