16.4.2018

Kevättä rinnassa kaikilla

Viikonloppuna meille tuli vieraita... tai oikeastaan mieheni kaveri joten annoin heidän olla ihan rauhassa ja päätin tehdä itse jotain mukavaa, olihan kuitenkin hyvin kaunis kevätpäivä, aurinko paistoi eikä tuullutkaan ollenkaan.

Päätin kysäistä äitiäni mukaan pienelle retkelle minun ja tyttären seuraksi. Olen ennenkin kysynyt häntä mukaan mutta hän ei ole koskaan lähtenyt ja yllätyin suuresti kun hän päättikin tulla mukaamme.

Pakkasin reppuuni istuma-alustat, kiikarit, lintukirjan, mehupullon, termospullot kaksin kappalein koska minä juon kahvini maidolla ja äitini mustana. Ja jokaiselle purkit täynnä kakkua jonka hän itse oli tehnyt ja jota oli jäänyt vielä syömättä.

Matkalla Ruissaloon näimme paljon kauriita ja yksi hyppäsi tien yli ihan läheltä. Kevättä rinnassa niilläkin ja varmasti vähän olivat hermostuksissaan siitä ihmismäärästä joka siellä vallitsi. Tuntuu kuin puolet Turusta olisi tullut Ruissaloon nauttimaan hienosta ilmasta mukaan lukien me ulkopaikkakuntalaisetkin vielä.

Parkkipaikalla oli paljon autoja mutta jotenkin ne ihmiset vain olivat hävinneet jonnekin metsäpoluille joten ei siitä ihmismäärästä haittaa ollut.Olin hyvin tyytyväinen ettei kahvipaikallamme tuullut yhtään, yleensä merellä aina tuulee jostain suunnasta ja tiesin että se tuuli olisi kylmä näin keväästä. Mietin jo mennessä että toivottavasti saamme suojaisan paikan ja pahimmassa tapauksessa joudumme juomaan kahvit autossa mutta meri olikin aivan tyyni, aivan ihana keli suorastaan.Merilintuja näkyi myös paljon, oli lokkeja, merimetsoja, joutsenia, silkkiuikkuja ja erilaisia sorsalintuja. Niitä sorsalintuja en oikein osannut tunnistaa kun lensivät ohi, valkoinen vatsa ja musta pää... ehkä telkkiä.

Niin... aivan hienoa oli kuten jo mainitsinkin.

Retken jälkeen tuli jälleen nälkä ja piipahdimme Hesburgerilla herkuttelemassa eli lisää herkkuja. Kerrassaan täydellinen herkuttelupäivä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti