9.4.2018

Hölkyttelyä uusilla tossuilla

Ostin eräänä viikonloppuna heräteostoksena nuo alla olevat New Balancen lenkkitossut kun olivat alennuksessa ja voi että kun olivatkin mukavan tuntuiset jalassa. Ainut kiinnitys on tuo sivulla oleva rullakiekko joka kiristää tossun ja se oli kuin sukka olisi ollut jalassa, mistään ei tuntunut saumat eikä mikään kiristänyt.


Illemmalla tietenkin sitten piti päästä niistä testaamaan hölkkälenkillä ja uh huh... Asfaltti tuntui kovalta jalkojen alla ja jalat oli niin tönköt että 5 km lenkki tuntui aivan kamalalta.

Olen selvästikin tottunut enempi vaimennettuihin kenkiin ja niinpä sitten pettyneenä lenkkiini ja pitkällisen harkinnan tuloksena vein seuraavana päivänä tossut takaisin kauppaan ja tein vaihdon näihin alla oleviin Asics Nimbus 20:iin.
Kaupassa myyjä totesi heti ettei nuo NB:et olekaan hyvät pidempiin asfalttilenkkeihin vaan mistä minä sen tiesin kun edellinen myyjä kehui muuta.


Nyt olen suorittanut muutamat lenkit tällä uudella tossulla sekä eilinen pidempi tunnin hölkyttely takana.

Eilinen lenkki meni ihan hyvin ja tossut olivat kevyet ja rullaavat. Vähän alkoi tuntui taas vasemman jalan päkiä kesken lenkin muttei ollenkaan niin häiritsevästi kuin eilistä edellisellä kerralla jolloin päkiä vihoitteli oikein häiritsevästi. Harmittaisi kyllä kovasti jos näillä tossuilla en uskalla lähteä pidempää lenkkiä tekemään joten pitää seurailla tilannetta.

Koskaan ennen ei ole päkiässä tuntunut kipua vaan yleensä tossut ovat olleen sitten liian jäykkiä tai jotain muuta pientä.

Tänään olisi vuorossa taas lyhyt lenkki ja katsotaan miten se menee. Suoritan siis Polarin juoksuohjelmaa... muuten ei tässä pääsis ulos ollenkaan työpäivän jälkeen :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti