24.1.2017

Voihan Molkosan


Nyt paloi käpy...

Olen kärsinyt jo pitkään vatsan turvotuksesta päivän aikana, aamulla se on mukavan littana... tai noh.... littana muka, ainakin parempi mutta päivällä kuin ilmapallo.

Ihan sattumalta huomasin kirjoituksen jossa mainittiin Molkosan ja siitä kun tietoja hain niin löysin kaikenlaista positiivista kertomusta nimenomaan vatsantoimintaan ja ulkoisestikin käytettynä.

Siitä innostuneena jälleen kerran, menin heti töiden jälkeen lähikauppaan ostamaan isoimman pullon mitä kaupasta löytyi.

Maku muistutti piimää... juuh, ihan piimä tuli mieleen enkä juo sitä muutenkaan mutta kyllä se lasillinen siinä sitten meni.

Tänä aamuna otin taas heti herättyäni lasillisen eli pikkuloraus lasin pohjalle ja vettä päälle. Puistatti... maku oli edelleen piimäinen eikä oikein napannut mutta menihän se siinä irvistellessä.

Ei siinä sitten kauan saanut aamukahvia nautiskella kun piti juosta vessaan ja vielä toisenkin kerran peräjälkeen.

Voi apua sanon... otinkohan liikaa sitä vai pelästyikö vatsani muuten vain jotain terveellistä.

Nyt on mennyt pari tuntia sen ottamisesta ja vessareissuista ja vatsassa on tällä hetkellä ainakin ihan hyvä olo.

Otan kotona vielä lisää... enkä luovuta vielä.

Otin tuota ainetta myös vanulapulle ja sivelin sillä kasvoni, no kasvothan haisivat ihan piimälle sen jälkeen ja pakko oli laittaa hunajalla höystettyä kasvorasvaa mutta katsotaan vaikuttaako se mitenkään. Jos vaikkapa vähän nuorentaisi näköä ja lähtisi muutama silmäryppy, tummat silmänaluset ja silmäpussitkin olisi mukava saada veks.

Mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti