18.10.2016

Polar M400 ja A360 välinen testi

Päätin tuossa viime perjantaina ostaa uuden aktiivisuusmittarin koska halusin jokapäiväiseen arkeen pienikokoisen ja ranteesta sykkeen mittaavan vempeleen. 
No minullahan on siis jo Polar Loop ja Polar M400 mutta Looppihan ei mittaa ranteesta ja M400 on jokapäiväiseen käyttöön liian iso härpäke. En kylläkään myy sitä pois koska jos tarvitsen joskus erityisen tarkan sykkeennäytön esim. juoksu-/pyöräilyharjoittelussa niin voisin käyttää sitä.

Teinpä sitten viikonloppuna sellaisen hölkyttelylenkin jossa välillä pysähtelin ja välillä pääsin jonkin matkaa ihan normaalistikin. 

Tytär oli mukana pyörällä ja siksi ei tuo lenkki suju aina ihan niin kuin haluaisi mutta mitäs pienistä, ihan mukavaa meillä aina on.

Tässä siis kaavio jossa sininen viiva on uusi Polar A360 ja punainen Polar M400.
Yritin laittaa vaakaviivat kohdikkain, siksi heittoa kuvan muilla alueilla.
 
Vaikka tästä nyt näkyy ehkäpä aika huonosti mutta kyllä nuo viivat menee minusta aika tasaisesti vaikka heittoakin on. Yleensä katsoin kelloja kun syke meni vähän korkeammalle tai tasaisella hölkätessä ja silloin siinä oli 2-5 sykkeen heitto.

Eli jos ei haittaa tuollainen pieni heitto niin kyllä pidän tästä uudesta A360 ihan jokapäiväiseen menoon sopivana. Kävellessä on mukava laittaa sykkeen päälle, samoin crossaillessani. Onhan se aktiivisuusmittarille parempi kuin ei sykettä olisi ollenkaan koska usein sitä tulee kuitenkin kaivattua vaikkapa esim. perus vaunulenkillä tai pyörräillessä jolloin kädet eivät ole liikkeessä.

Kertaakaan en vielä ole ladannut tätä eli akku on kestänyt kohta 4 päivää ja sykkeitäkin olen käyttänyt tässä. Älykkäät ilmoitukset puhelimen ja kellon välillä olen laittanut pois koska ne syövät akkua enkä minä nyt sellaisia tarvitse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti