24.6.2015

Sieltä täältä erittäin lyhyttä tarinaa.

Käykö tässäkin niin että tämä kirjoittelu alkaa kohta jäädä... täytyy myöntää että tämä oma luonne on joskus hyvinkin ärsyttävää. Noh... kirjoitellaas jotain positiivisempaa ja tosiaankin... minähän kirjoitan, tosin ehkä lyhyesti mutta kuitenkin.


Kesäloma alkoi ja se on alkanut aika sateisissa merkeissä mutta onneksi välillä paistelee aurinkokin jotta voidaan retkeillä tai leikkipaikoilla puuhailla. Sitten kun laitetaan asianmukaiset vaatteet päälle niin voidaan vaikka puhallella saippuakuplia sadesäässä.

Juhannus meni oikein mukavasti, käväisimme vanhempieni asuntovaunulla ja vaikka jokainen säätiedostus oli luvannut pelkkää kaatosadetta, kyllä meillä ainakin aurinko paistoi koko päivän ja sehän piristi mieltä kummasti. 


Yhtenä kauniimpana päivänä lähdimme retkeilemään vanhan Kuusiston Linnan -raunioille. Se on paikkana ihan kaunis ja muutekin ihmiset ovat kyllä löytäneet sen. Sen lähellä on luontopolku jos haluaa metsässä kävellä ja muutamia lintutornejakin löytyy jos tykkää bongailla tipuja. Käymme tuolla aina silloin tällöin.Ei muuten tullut yhtään punkkia täältä vaikka heinikossa liikuimme välillä, ehkä meille kävi vain tuuria.


Eilen ulkoilimme sitten taas Kaarinan leikkipaikalla. Pyöräkin oli mukana kun siellä on niin hyvä harjoitella pyöräilyä ilman apupyöriä ja sen jälkeen tytär sai kiipeillä ihan rauhassa. Täällä oli aika paljon porukkaa jo aamusta.

Kyllä tämä minun kirjoitteluni on kyllä niin lyhyttä että ihan kouluajat tulevat mieleen, sain työssä ja tuskalla tehtyä sen yhden A4:sen täyteen tekstiä kun toiset kirjoittivat helposti jopa toisenkin puolen.

Tänään on sitten tyttöjen kampaamopäivä... hiukset menevät ihan lyhyeksi, kummasti jännittää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti