6.6.2015

Pappakyläily ja herkuttelua Buffassa

Salon Buffa. Kyllä siellä tänään nälkä lähti. Otin salaatteja, kinkku-herkkusieni -pizzapalan, kermaperunoita, lihapullia ja jälkkäriksi kahvia sekä pehmis-jäätelön.
Tytär söi melkein samaa mutta nakkeja eksyi hänen lautaselleen eikä pizza-pala ollut sientä vaan juustoa ja tais tykätä kun kaikki meni. Eli ihan hyvät annokset... ei nyt maailman terveellisemmästä päästä mutta ihan ok.

Buffassa kävi ihmisiä ihan kiitettävästi ja oli seurattavaa itse kullekin, tytärkin pääsi leikkimään ruokailun jälkeen pieneen leikkipaikkaan jossa tais olla yks TV ja pelimonitori josta hän tykkäsi.
Niin... kyllä sen tietää tykkääkö paikasta jos lähtöhetkelle tulee kitinähuuto ja kiukuttelu.Matkamme alkuperäisen käynnin syy oli kuitenkin pappani joka on vanhainkodissa, siitä on niin hirveesti aikaa kun olen viimeksi ollut siellä joten käynnistä tuli ihan hyvä mieli. Pappani oli yllättävän hyvässä kunnossa ja jaksoi naureskellakin väsyneen tyttäreni kiemurtelulle ja venkslaamiselle.

Kuulin että siellä vanhainkodissa muut mummelit tulevat suoraan papan huoneeseen ja katsovat mitä vieraat toivat, sitten syödä mutustavat niitä herkkuja... siis ihan suoraan varastavat, joten emme tällä kertaa vieneet mitään. Mieleni kyllä teki pikkasen kiusata niitä että olisimme muka vieneet jotain mutta se jäi ajatustasolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti