5.6.2015

Lääkäriä, polaroidii ja perjantainautiskelua

Se olis nyt perjantai... istuskelen koneella työstäen muutamaa kuvaa ja juttua, Rainbow päärynäsidukka vieressä ja musiikkina tällä hetkellä Audioslave.

Kävin tänään työterveyslääkärin lähettämällä käynnillä ihotautilääkärille. Kyselin siis kasvoissani olevan luomen poistoa, ei se paha ole eikä pahanlaatuinenkaan mutta minua hyvin jo häiritsevä.

No siinä jutusteltuamme lääkärin kanssa sain selville että se tehtäisiin laserilla ja hintaa tulisi normaalin 270e sijasta 135e eli puolet tuosta. No eihän tuo nyt kovin paha hinta ole ja olisin voinut sen maksaakin mutta tämä aurinko ja tuleva kesä... silloin pitää laittaa koko ajan 50 suojakerroin aurinkorasvaa joten päätin siirtää asian sitten syksymmälle. Se nyt vielä puuttuis että pilaisin kasvoni huolimattomuudella ja saisin melanooman... juu ei kiitos. Nautitaan auringosta tämä kesä kaikessa rauhassa.


Kotona odotti ihan mukava yllätys kun oli saapuneet nämä pikku polaroid-kuvani Printic:ltä. Laitan noita kuvia omaan Scrapbookiini eli talletan sinne sivuille muistoja tältä vuodelta, se onkin tämän vuoden projekti.

En ole mitenkään kovin hyvä siinä puuhassa enkä jaksa niin hirveesti koristella sivujakaan mutta ei se haittaa koska ajattelen koko ajan kirjasta tulevan juuri minunlaiseni ja se muuttuu kuukausien aikana juuri sellaiseksi jonka haluan sen olevan joten en ota siitä painetta.
Ihan mielialasta riippuen jokin sivu voi olla aika tyhjänlainen ja sitten voi löytyä taas enemmän hilpetööriä. Voin kirjoittaa joskus enemmän tuosta jutusta ja laittaa jonkun mallisivunkin.
Oikeastaan sain innostuksen Smash-kirjasta joka on aika samantyylinen, ehkä minun kirjani on enemmän sitä kuin scrapbookia. Tässä hyvä linkki smash-hilpehööriin joilla pääsee kivasti alkuun K&Company :)


Tähän onkin nyt hyvä lopettaa kun taustalla soi Hozier - Take Me To Church, mukavaa perjantai-iltaa kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti