10.6.2015

Kamerahimo

Klikkaamalla kuvaa pääset alkuperäiselle kamerasivulle.

Haluan tuon kameran... siis todellakin haluan mutten tuolla kittilinssillä vaan 17mm f/1.8:lla. Kamera itsessään on jo niiiiiin kaunis, eikö se olekin ihan hyvä syy jo vaihtaa kameraa, eikö olekin? Ja kyllä sillä taitaa ihan hyviä kuviakin saada... tai mistä minä tiedän kun en pääse kokeilemaan mutta testit kertovat hyvää.

Katsoin osamaksuja mutta korot hipoovat pilviä, tietenki. Sitten tuijotin taas tiliäni, ja taas ja taas ja taas... eih.... näyttää tosi huonolle.
Ei tässä auta nyt kuin vain odottaa että tilitilanne tasaantuu ja sehän tarkoittaa säästämistä. 

Siis mä olen maailman huonoin säästämään ja nekin mitä säästän menevät joko uusiin lenkkitossuihin, sykemittariin, puhelimeen, tablettiin, läppäriin, smash-tarvikkeisiin, fillarinkin vois vaihtaa kohta, tytär tarvii välillä jotain uutta ja vaatteita. Niin, minun vaatteeni menevät hyvin väh. 5v joten niihin en tuhlaa (ehkä olisi syytä) ja tietenkin siihen uuteen kameraan.

Jep jep... kyllä se raha aina kohteen löytää ja nyt "tarviin" tuon kameran.


Se mikä pikkasen rajoittaa tätä kulutusjuhlaa on uuden asunnon katsominen, tarvitsemme ehdottomasti jo suurempaa ja juuri laitoin ison summan rahaa säästötilillemme jotta saisin sitten auton myös itselleni jos sellainen pakko-ostos tulee uuden asunnon myötä. Asuntojen hinnat ovat aika korkealla vaikkakin tulevat alas kun huomaavat ettei mikään mene kaupaksi mutta tämä tietää myös huonoa meille, ei mene nimittäin meidänkään asunto kaupaksi ja se puoli pitää hoitaa ensin. Nyt taitaakin olla yleisesti aika huono asuntokauppa tilanne päällä, näin ainakin välittäjät sanovat.

Mutta kyllä me vielä oman uuden asunnon saamme... siihen menee juuri se aika joka on tarkoitettukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti