6.4.2018

Äkäpussi kuunneltu

Olen innostunut kuuntelemaan näitä kirjoja ja tämän kuuntelemiseen ei mennyt kovin kauan, niin tykkäsin siitä. Kirjan nimi oli Äkäpussi.

Toinen kirjani joka on myös kuuntelun alla on Da Vinci -koodin kirjoittajan Dan Brownin Alku. Kuuntelen sitä yleensä aina lenkeillä ja vaikka alku tuntuikin aika tylsähköltä niin nyt olen päässyt juoneen mukaan ja ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa.

Kaipaan kuitenkin tarinalta vähän rennompaa, romanttisempaa ja humoristisempaa menoa joten etsinkin taas uutta luettavaksi.


Olen tässä nyt jonkin aikaa miettinyt noita kuulokkeitani. Nuo kuvassa olevat ovat vanhat Samsung-puhelimeni jota ei ole enää ollut aikoihin mutta kuulokkeet sopivat korvaani hyvin ja lenkillä käytän johdollisia jotka menevät korvan taakse, merkistä ei mitään tietoa.

Sellaisia johdottomia tekisi mieleni kokeilla... tai onhan minulla yhdet sellaiset nappikuulokkeet mutta en jaksa koko aikaa olla latailemassa niitä. Pitääkin muuten kaivaa ne taas esille kun tietyllä tavalla ovat kyllä kätevämmät.

Millaisetkohan sellaiset isommat kuppikuulokkeet mahtaisivat olla ja pysyvätkö ne lenkillä päässä vai valahtavatko silmille/takaraivolle? Joskus ajattelin että ovat niin hölmön näköiset tuolla ulkona mutta eiväthän ne enää nykypäivänä ole niin isoja ja varmaan tuo äänentoistokin on paljon terävämpää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti