3.2.2016

Ulko- ja sisäpuuhastelua


Autolla ajoa
Nyt tuota lunta on tullut ihan mukavasti taas ja tänä aamuna näyttää satelevan lisää mutta onhan nämä kelit kyllä aika mainiot. Yleisesti ottaen Etelä-Suomessa kelitilanne vaihtelee päivässä hyvinkin rajusti ääripäästä toiseen, yöllä tai aamulla sataa lunta, päivällä tulee vettä, onneksi sentään muutamia lumellisiakin päiviä näkee välissä.

Lumitöitä
Meidän tyttö kyllä tykkää lumesta ja hänestä on mukavaa jäädä siivoamaan pihaa päivähoidon jälkeenkin. Entisinä kerrostaloasukkeina tälläinen puuha lapsesta voi olla hyvinkin hauskaa ja tärkeää sillä hän saa tässä auttaa ja tuntee olonsa tärkeäksi. Ihana katsoa lapsen auttamishalua... niitä elämän pieniä tärkeitä asioita.

Palapeliä
Tyttären iltapuuhat... yllättävän hyvin jaksoi tehdä ja aika pitkällekin tälläistä 300 palasta palapeliä kun olin siinä vieressä tekemässä omaa iltapuuhaani. Mutta sitten lähdin keittiöön tekemään ruokaa ja kohta kuuluikin "en jaksa enää tehdä". Juu ei tarvi tehdä, jätä se siihen pöydälle niin tehdään huomenna valmiiksi, sanoin. Ja kohta kuului ropinaa kun palat menivät takaisin laatikkoon... hehee... Hän ei selvästikään halunnut tehdä enää seuraavana päivänä tätä.

Kutomista
Minun iltapuuhani... Työkaveri innosti tekemään lapaset huovutettavasta langasta ja niinpä kävin ostamassa Prismasta Joki-lankaa ja 8 mm puikot. Homma on siis vasta alussa kuten huomaatte että katsotaan nyt mitä siitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti