2.12.2015

Pilkahdus mukavaa

Taas on viikko vierähtänyt. Olen puuhaillut niin paljon Snapchatin ja Periscopen kanssa että itse kirjoittaminen meinaa jäädä, täytynee tehdä varmaan muutos tuohon asiaan.

Ihan näin lyhyen pikaisesti asiat...

Muutama valokuvani löytyy kirjastosta... ihan ensimmäistä kertaa elämässä on näin päässyt käymään ja olen siitä erittäin iloinen, harmi vain että joudun iloitsemaan asiasta aivan yksin koska meidän perheen toinen puolisko ei ole kovin innostunut tästäkään asiasta mutta eipä siitä muuta. On ollut niin paljon negatiivistä ympärillä vaikka kaikki onkin hyvin etten haluaisi valittaa... se on vain tämä pimeys joka valtaa mieleni sopukat ja on hyvin vaikeaa olla sen keskellä.
 
Käväisimme perjantai-iltana paikallisella Joulukadun avajaisilla ja siellä oli oikein mukava tunnelma. Otin heti ensimmäiseksi glökiä ja sitten vain katselimme ympärille ja teimme pikkuostoksia kojuista. Pitäähän sitä paikallista tuotetta tukea vai mitä.

Lapset odottelivat kovin Joulupukkia joka sitten ilmestyikin paikalle ja paloauto oli ainakin meidän tytöstä aikast mielenkiintoinen tutkimuksen kohde. Mukava ilta siis.

Viikonloppuna sattui olemaan sunnuntaiaamuna kaunis ilma jonka käytimme hyvin hyväksemme. Käväisimme paikallisella lintutornilla ja sain muutaman nätin kuvankin. Taidan vähän parannella kännykkäkuviani ja laittaa myös tuonne Tuuliviiri kuvaa-blogiini jossa siis pelkkiä valokuvia.
Tänään yritän raahautua lenkille pimeydestä huolimatta, toisaalta jos siellä on tiet yhtä luistinrataa kuten aamulla niin jätän senkin suosiolla, nastatossuja kun minulla ei ole.

Mukavaa viikon puoliväliä !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti