1.11.2015

Viikonlopun puuhat

Viikonloppu alkaa olla loppusuoralla ja nyt pääsin rentoutumaan Lidlin hyvän valkosuklaan kanssa. Tiedättekö sen keltaisen paketin jonka sisällä pienempiä suorakaiteen muotoisia paketteja ja suklaan sisällä on moussea... se on niin mun lemppari että syön tuon levyn tässä illan aikana.

Perjantaina oli ihan tavallinen ilta eli tällä kertaa saunaan perheen kanssa ja sitten illemmalla tehtiin hampurilaisia. Olin ostanut vain ne sämpylät, mies teki pihvit ja mä laitoin vielä paketin kasaan sillä aikaa kun hän lörpötteli kaverin kanssa puhelimessa. Hampparin kruunasi hyvä punaviini, no se antaa hyvää lisämakua ruokaan.


Päivällä oli tullut ilmalämpöpumppu ja sitä oli kuulemma asenneltu n. 5h. Aikaa meni tavallista kauemmin vissiin kun piti ulkona tehdä jotain lisäjuttuja mutta nyt se on paikallaan, ihan hiljainen veikkonen ja toi lämmön lattiatasolle.

Näin parin päivän kokemuksella totean että on tosiaan lämpimämpää, patterit laitettiin pienemmälle ja olemme tyytyväisiä. Sähkönseurannasta saamme lisätietoa kulutuksesta mutta katsotaan sitä tarkemmin parin päivän päästä sillä ainakin tällä hetkellä sähkönkulutus on pienempi kuin ennen.


Lauantaipäivä oli aika raskas ja nuhjuinen, tuli otettua sitä hyvää punaviiniä vähän liian paljon ja nukuin vain 5h joten eipä siitä paljon muuta viitsikään kertoa... kävimme sentään ulkona vähän liikuttamassa haravaa.


Sunnuntai olikin sitten ahkera päivä kun lauantai tuli mokattua. Irrottelin tyttären huoneesta loput tapetit veks ja ens viikonkoppuna päästään maalailemaan. Pohjaväriksi siis jotain keltaisen ja oranssin välillä, vaalea väri kuitenkin ja siihen päälle maalataan sormiväreillä ihan mitä mieleen tulee. Siitä voi tulla tosi kivaa tai sitten... no varmasti aika erikoinen seinä.

Tuo tapetti muuten lähti ihan hienosti tuosta paitsi tuo yläkerta kun siellä on boordia, sen kanssa saa tuhrattua aina tuplasti aikaa kun siinähän on kahden kerroksen tapetit. Voi sitä aikaa kun noita boordeja laitettiin joka huoneeseen ja meillä niitä on paitsi onneksi olohuone ja eteinen jotka kanssa lähtivät hienosti, keittiö oli ehdottomasti pahin.

Se että äiti teki monta tuntia hommia tapettien parissa, näkyi myös tyttäressä. Aikamoista kiukuttelua hänen suunnalta ja sitten omalta suunnalta ja lopuksi vielä miehenkin suunnalta kun kaks "muijaa" on koko ajan napit vastakkain. Ihan vain huomioo kaipasi tyttö ja annoin sitä sitten kun olin hommat saanut valmiiksi.

Huh huh... meille tulee vielä kovat kahdenkeskiset kähinät.

Makeaa sunnuntai-iltaa kaikille ja huomenna työrytmiin aamuisen kahvikupin siivittämänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti