29.10.2015

Laiska lähti liikkeelle

Kun juuri edellisessä postauksessa mietiskelin miten lenkkeily on jäänyt vähiin niin satuin sitten tekemään pikku lenkuran iltapuolella kun koko tienoo nukkui.

Mutta palataan ensin aikaan miten tuohon kummallisuuteen päädyin.

Illalla lähdimme tyttären tanssiharjoituksiin kävellen koska tanssipaikka on ihan lähellä. Oli mukavan viileä keli ja vähän palelutti koska edelleenkään en saa riittävästi vaatetta päälleni vaikka onkin pipo, hanskat, toppatakki ja sukkahousut housujen alla, heh... no minä olenkin tälläinen vilukissa.

Tämän bongasin tanssipaikan seinältä, aikast hieno.


Siinä penkillä sitten odotellessani tyttären tanssin päättymistä kudoin tietenkin villasukkaa. Mielessä pikkasen jäyti ajatus että miksi minä tässä istuskelen kun tytär huhkii seinän toisella puolella, laiska minä... mutta ajattelin että olenhan seissyt jo koko päivän ja jatkoin kutomista.

Tanssireissulta tultiin sitten iloisena kotiin, iltatoimet tuli suoritettua ja tytär tyytyväisenä nukkumaan.

..........................................................
Siinä minä sitten istuin yksin keittiön pöydällä mutustaen salaattia ja patonkia iltapalaksi, patongista söin vain puolet koska... TV:stä tuli Jutan ihmedieetti-ohjelma tai joku sen tapainen ja jäin sitä vahingossa tuijottamaan.

Siinä se pullukka mies treenasi itsensä kuntoon kun minä mussutin patonkia, hei haloo... nyt ei onnaa tää juttu ja siltä istumalta pistin tellun kiinni, lähdin koiran kanssa pikku lenkille ja sen jälkeen lähdin juoksemaan. Kello oli siinä vaiheessa jo yhdeksän.


Yllättävän vähän oli ihmisiä liikkeellä, muutama auto huristi ohi mutta yhtään lenkkeilijää, kävelijää saatika pyöräilijää ei tullut vastaan. Vähän pelottikin tuo hiljaisuus ja se sekä kylmyys saivat tossuihini vipinää. Omasta mielestäni kiisin tietä pitkin mutta todellisuudessa ehkäpä menin ihan tavallista hölkyttelyvauhtia, olihan edellisestä lenkistä kulunut jo yli 2 vk.Kylmä ilma tuntui jo keuhkoissa epämiellyttävältä ja yritin erilaisia hengitystekniikoita etten hauko liikaa kylmää, onneksi ei siitä tullut mitään pahempaa.
Suihkun jälkeen suoraan makkariin vaakatasoon ja voin kyllä todeta tällä hetkellä että on ihan mukava olotila... vaikka tuo vasen lonkka vähän sattuukin mutta ei valiteta.

Mukavaa työpäivää kaikille !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti